Doar TU ai puterea să INTERZICI PRIN LEGE DEFRIȘAREA PĂDURILOR ROMÂNIEI!

Scandalul defrisarilor din Romania si rolul companiei austriece Schweighofer, acuzata ca prelucreaza lemn taiat ilegal, a ajuns si in presa din Austria. „Profil”, cea mai importanta revista economica, a...

Scandalul defrisarilor din Romania si rolul companiei austriece Schweighofer, acuzata ca prelucreaza lemn taiat ilegal, a ajuns si in presa din Austria.

„Profil”, cea mai importanta revista economica, a publicat un amplu reportaj pe aceasta tema. Jurnalistii austrieci au stat de vorba cu activistii ecologisti, care spun ca Schweighofer incurajeaza taierile ilegale in cele 19 paduri din Romania pe care le detine din 2005.

„In Romania, aproape oricine stie cine e „Holzindustrie Schweighofer SRL” – scriu jurnalistii austrieci. Nu numai ca detine trei fabrici de cherestea cu aproape 3000 de angajati si e lider in industria prelucarii lemnului de rasinoase din Romania, „dar apare insistent si in articolele jurnalistilor de investigatii, pe paginile de Facebook ale ecologistilor, si in dosarele procurorilor”.

“Unde il duceti? La Schweighofer, sunt cei mai tari din Romania… Si-au cumparat paduri aici…”

„Acuzatiile se aduna de cateva luni si sunt grave” – se afirma in amplul reportaj al saptamanalului austriac. Compania Schweighofer ar incuraja furnizorii se taie ilegal lemn, in cantitati mari. Iar responsabilii ar intoarce privirea atunci cand lemnul taiat clandestin intra poarta fabricii.

„Modelul sau de afaceri se invarte in jurul lemnului taiat ilegal”, spune – citat de revista „Profil” – Alexander Bismarck, reprezentantul organizatiei ecologiste americane „Investigatii de mediu”.

Acesta este un apel disperat pentru a demara schimbarea mult necesara in Romania! Este bulgarele ce se va rostogoli si va declansa un val de schimbari extrem de benefice si necesare țării noastre!

ROMANIA ARE URGENT NEVOIE DE 100.000 SEMNATURI PENTRU PROTEJAREA DREPTURILOR NATURII TĂRII NOASTRE PE CARE CEI DE LA PUTERE O VÂND LA FOC AUTOMAT! ROMÂNI, IN NUMELE FRUMOASEI NOASTRE ȚĂRI, VĂ ROG DIN TOT SUFLETUL SA AJUTATI LA STRANGEREA SEMNATURILOR PENTRU INTERZICEREA PRIN LEGE A VANZARII SI TAIERII PADURILOR NOASTRE DE CATRE CEI DE LA PUTERE! ACEASTA PETITIE ARE NEVOIE DE SEMNATURA DUMNEAVOASTRA SI MAI ALES SA SHARE-UITI PE CANALELE DVS. DE SOCIAL MEDIA ACEASTA PETITIE PENTRU A GRABI CREAREA LEGII NECESARE SALVARII TARII NOASTRE!

De România se alege praful intr-un ritm cum nu s-a mai intalnit in toata istoria sa. Această țară are nevoie disperată de sprijinul dumneavoastră!

loading...
COPY CODE SNIPPET
Categories
Stiri
No Comment

Leave a Reply

*

*

Cele mai noi stiri

RELATED BY

Powered by themekiller.com