APEL : Cineva trebuie sa traga frana de urgenta: planeta ramanem fara paduri! Omenire, trezeste-te!

Cineva trebuie sa traga frana de urgenta: planeta ramanem fara paduri, asta inseamna ca vom fi afectati direct toate vietuitoarele planetei. Ursii, pasarile, tot ce inseamna viata, nu pot...

Cineva trebuie sa traga frana de urgenta: planeta ramanem fara paduri, asta inseamna ca vom fi afectati direct toate vietuitoarele planetei. Ursii, pasarile, tot ce inseamna viata, nu pot sa vorbeasca, conducatorii (guvern, presedinte, primari, etc.) au alte preocupari, toti oamenii responsabili se pare ca dorm.

Ce facem? Este nevoie ca sa punem orasul cu susul in jos ca sa ne bage cineva in seama? Haideti sa actionam rational si cu responsabilitate! Avem datoria si onoarea de a preda viitoarelor generatii o lume macar la fel de buna cum am primit-o noi, sau vreti sa ne autodistrugem? Ce prioritate poate fi mai mare decat asta? Credeti ca un singur om poate rezolva aceasta problema? Ridicam un stindard, o reduta si acolo trebuie sa ne strangem toti, pana rezolvam problema, altfel degeaba va straduiti sa faceti bogatii, faima, experienta, toate vor fi inutilizabile intr-o lume fara aer curat, fara apa curata. Nu e de ajuns ca platim apa, desi nu ar fi normal macar intr-o tara asa de bogata cum e Romania (reteaua hidrografica este totusi serios afectata dar si panza freatica), vreti sa ajungem sa platim si aerul pe care il respiram? Deja in China se vinde aer la butelie, deja nu mai puteti trai fara aparate de aer conditionat in masini, la munca sau acasa. Omenire, trezeste-te!

 

loading...
COPY CODE SNIPPET
Categories
Stiri
No Comment

Leave a Reply

*

*

Cele mai noi stiri

RELATED BY

Powered by themekiller.com