Aşa ceva nu s-a mai văzut niciodată! În Italia au căzut nori pe pământ

Fenomen fără precedent la nivel mondial. O cădere de nori a avut loc în Italia, iar fotografiile făcute fac acum înconjurul lumii. Un cetăţean italian, Marcello Tommasoni, a fos...

Fenomen fără precedent la nivel mondial. O cădere de nori a avut loc în Italia, iar fotografiile făcute fac acum înconjurul lumii. Un cetăţean italian, Marcello Tommasoni, a fos martorul acestui fenoment deosebit, povestind întreaga întâmplare pentru publicaţia italiană ilfattoquotidaino.it.

Mă aflam pe strada ‘Un umore’, împreună cu căţelul meu, Buck, care a început să latre cu putere dintr-o dată. După câteva secunde, am auzit un zgomot puternic. Era ceva morbid, imaterial ce m-a lăsat perplex. Am făcut câteva poze, pe care i le-am trimis unui prieten„, a mărturisit Marcello Tommasoni.

Un om de ştiinţă, specialist în astfel de femonene, a explicat de ce norii câteodată coboară pe pământ. „Este vorba în mod clar de o anomalie electromagnetică. Este clar că ceea ce se întâmplă este o perturbare a câmpului electromagnetic protector al Pământului. Este vorba de acelaşi fenomen care a produs şi cutremurul de pe 24 august. Nu e vorba despre niciun fenomen bizar. Norii încărcaţi s-au lăsat jos, desprinzându-se practic din atmosferă. Este un fenomen posibil, însă este prima dată când se întâmplă, cel puţin documentat. Nu există nicio lucrare anterioară în care să se vorbească despre acest fenomen. Îmi place ceea ce fac şi mă voi strădui să explic cât mai bine acest fenomen pentru a-l face cunoscut„, a spus acesta.

Pentru că evenimentul nu a mai fost întâlnit niciodată până acum, foarte multă lume îşi pune semne de întrebare legate de veridicitatea fotografiilor.

loading...
COPY CODE SNIPPET
Categories
Stiri
No Comment

Leave a Reply

*

*

Cele mai noi stiri

RELATED BY

Powered by themekiller.com