Sotul ajunge acasa si isi gaseste sotia in patutul copilului, apoi realizeaza motivul ..

Dayna si Matt au reusit sa aiba un copil impreuna. Acum cateva luni Matt a ajuns acasa si a vazut-o pe Dayna in patutul copilului. Dayna are un motiv...

Dayna si Matt au reusit sa aiba un copil impreuna. Acum cateva luni Matt a ajuns acasa si a vazut-o pe Dayna in patutul copilului. Dayna are un motiv pentru care a facut acest lucru – iata ce spune ea:


“Asta s-a inatmplat acum cateva saptamani intradevar, m-am suit in patutul copilului in speranta de a imi linisti copilul care plangea, tipa pentru ii ieseau dintii, fata ii era rosie de atat plans…

Sotul meu a ajuns acasa, si impartasesc cu voi asta pentru ca aceasta poza dezvaluie esenta inimii mele, si momentul meu ” de ce”. Iata-ma in mijlocul dilemei parintesti si mi-am amintit ce promisiune i-am facut ei.

Prima data cand am lasat-o cu altcineva pe Luella, a fost atunci cand am mers la un workshop. La acea conferinta un voluntar si-a impartasit  experienta, ceea ce m-a socat foarte tare. Un moment pe care mi-l voi aminti mereu.

Acest voluntar fusese intr-un orfelinat in Uganda, asi a fost in multe altele pana atunci, dar acesta era diferit. A intrat intr-un orfelinat cu 100 de patuturi pline cu bebelusi. A fost socat de faptul ca singurul lucru pe care il auzea acolo era linistea. Un sunet care este mai mult decat rar intalnit in astfel de locuri. S-a intors catre asistenta si a intrebat cum de este atat de liniste. Raspunsul primit este unul pe care mi-l voi aminti toata viata. Acesta este de ce-ul meu.

S-a uitat la el si i-a spus, “Dupa cateva saptamani de stat aici, realizeaza ca nu vine nimeni la ei si atunci nu mai plang…”

…Se opresc din plans atunci cand realizeaza ca nu vine nimeni dupa ei , nici in 10 minute, nici in 4 ore si poate niciodata…

Groaznic.

Pur si simplu am fost socata. Dar m-a determinat sa fac o promisiune.

Am ajuns acasa, si in noaptea aceea Luella a stat lipita de mine si atunci i-am facut o promisiune. I-am promis ca voi veni intotdeauna la ea.

Intotdeauna.

La 2:00 dimineata cand va plange voi veni la ea.

Prima durere, prima dezamagire, vom veni intotdeauna la ea. O vom sustine , o vom ajuta sa ia decizii, vom fi intotdeauna alaturi de ea.

loading...
COPY CODE SNIPPET
Categories
Stiri
No Comment

Leave a Reply

*

*

Cele mai noi stiri

RELATED BY

Powered by themekiller.com